JIWA SOCIAL CLUB

OP 'T WONDER

In gesprek met eigenaren van restaurant Jiwa Social Club: Andrew de Vreede en Junior Brandenburg
Wij mochten het duo alles vragen over het nieuwe concept in Woerden. Wat kun je verwachten als bezoeker van Jiwa Social Club? En wat wist je nog niet over de horecagelegenheid met grenzeloze keuken? Het verhaal achter Jiwa Social Club wordt verteld door Andrew en Junior!

Over Jiwa Social Club
Het is tijd voor een nieuw avontuur in Woerden. In mei 2023 opent Jiwa Social Club zijn deuren. Een plek om te drinken, eten en borrelen. Een wereldse gastrobar met persoonlijke aandacht. Ontdek alle smaken van de wereld, drink onbekende cocktails en geniet van en met elkaar.

Waarom Jiwa Social Club?
Jiwa betekent ziel in het Maleis. Het geeft precies weer waar de social club voor staat. Niet alleen steken de eigenaren hun ziel en zaligheid erin, maar kom ook jezelf innerlijk verrijken en ontmoet mensen. Andrew: ‘Laat je verrassen, kom, drink, eet, borrel en blijf.’ Jiwa is geen restaurant of een café, die klassieke horeca termen zijn ontoereikend voor de plek die Jiwa is. Daarom is het een Social Club.

Wat weten bezoekers nog niet over Jiwa?
De werktitel van Jiwa was FOMO (fear of missing out). Waarom? Jiwa zal naast het menu, aanvullend tijdelijk veranderen in bijvoorbeeld een BBQ smokehouse, een seafood bar of een grillrestaurant. Jiwa zal blijven verrassen, dus mis het niet en wees er op tijd bij om van alles te kunnen genieten!

Dat je van het restaurant kwaliteit kan verwachten hoeven wij niet over te twijfelen. Andrew en Junior hebben samen ruim 50 jaar (internationale) horeca-ervaring van bar tot sterrenrestaurant.

Wat kunnen gasten verwachten:
Maximale oprechte gastvrijheid, fantastische gerechten van over heel de wereld en heel veel verrassingen, gebracht door een team vol passie!

Wat willen jullie als team overbrengen?
Junior: ‘We willen onze gasten graag in een spreekwoordelijk warm bad leggen om ze te verwennen maar ook te verleiden om met ons op verkenning te gaan en zich te laten verrassen met bekende en onbekende gerechten, een nieuwe generatie cocktails en een heerlijke plek om overdag, 's avonds of 's nachts te komen genieten.’

Geniet op ’t Wonder van wereldse gerechten en verrassende smaken. Neem ook zeker een kijkje bij Jiwa Social Club zodra ze geopend zijn!

Bezoek Jiwa Social Club 
Rijnstraat 3
3441 BP Woerden

Join the team!
Team Jiwa is al goed op stoom, maar heeft nog ruimte voor mensen die het team willen komen versterken. Passie en enthousiasme zijn belangrijker dan ervaring, dus kom bij de club als ook jij toe bent een een mooi avontuur. Mail via info@jiwa-socialclub.nl.