LOEF & LIJ

OP 'T WONDER

In gesprek met eigenaren restaurant Loef & Lij: Guido Jansen en Pike Uittenbogaard
Guido Jansen en Pike Uittenbogaard zijn de eigenaren van restaurant Loef & Lij en wij mochten de ondernemers hier alles over vragen! Hoe is Loef & Lij ontstaan? En wat kun je verwachten van een bezoek aan het culinaire restaurant? De ondernemers vertellen het verhaal achter restaurant Loef & Lij!

Het begin van Loef & Lij
De zwagers Guido en Pike hebben samen restaurant de Dukdalf overgenomen. Niet veel later werd dit omgetoverd tot wat nu Loef & Lij is. Een restaurant & ontmoetingsplek, van zonsopgang tot ver na zonsondergang, op het terras met het mooiste uitzicht op de Woerdense haven!

Wat je misschien nog niet wist van Loef & Lij
De insteek van het duo is mensen in ontspannen sfeer laten genieten van hoogstaande gerechten en een lekker drankje aan de bar. Sinds de opening van het restaurant kan iedereen culinair genieten op het pittoreske plekje aan het water.

Pike: “Woerden is divers culinair. Het is tijd om dit uit te dragen en er trots op te zijn."

Je bezoek aan Loef & Lij
Vakmanschap, creativiteit, gezelligheid, prachtig uitzicht & comfort. Dat kun je verwachten als je aan tafel zit in het restaurant van Guido en Pike. Bij Loef & Lij kom je tot nieuwe ontdekkingen en geniet je van culinaire gerechtjes met bijpassende wijnen. Met zeker 25 wijnen op de kaart kan Guido je de beste wijn adviseren bij ieder gerecht.

Guido: “Het Loef & Lij team wordt gelukkig als gasten zich onderdompelen in onze wijn en spijs en zich laten verrassen!"

MENU LOEF & LIJ OP 'T WONDER

Loef&Lij burger
Brioche bun, rundvlees burger, sla augurk & huisgemaakte salsa (Ook een vega versie)

Fritto Misto di Mare
Gefrituurde garnalen, mosselen & calamaris met aioli

Oesters

Warme wafel
Met heerlijke toppings

BEZOEK HET RESTAURANT

Westdam 2, 3441 GA Woerden