RESTAURANT EDGE

OP 'T WONDER

In gesprek met eigenaren van restaurant EDGE: Rody Versluis & Sophie Versluis – Papilaja
Wij mochten Rody & Sophie alles vragen over hun restaurant EDGE! Hoe zijn de ondernemers EDGE ooit begonnen? En wat wist je nog niet over het restaurant met de lekkerste Italiaanse gerechten? Het verhaal achter EDGE verteld door Rody & Sophie!

Over EDGE
Het Woerdense restaurant ligt op het randje van Woerden, aan het randje van de recreatieplas Cattenbroek en op ieder moment van de dag ben je welkom! Voor een goede kop koffie of thee met natuurlijk een stukje taart, voor een heerlijke lunch of borrel, maar… vooral (ook) voor de pizza’s!

EDGE is EDGE; klein, fijn, ‘gewoon’ jezelf kunnen zijn. Samen, alleen of met een hele groep. Natuurlijk wel met de allerlekkerste pizza (die de pizzahelden met veel liefde voor je bakken) voor je neus.

Wat weten bezoekers van ’t Wonder nog niet over EDGE?
Er hangt liefde in de lucht bij EDGE. Het sfeervolle restaurant is ontstaan door liefdeskoppel Rody en Sophie, en ondertussen zijn er zelfs al meerdere liefdes ontstaan...

Rody: ‘Op dit moment wandelen er drie stelletjes rond in EDGE, heel erg gezellig en leuk! Je kan dus niet alleen een geweldige (bij)baan vinden bij ons, maar wie weet ook wel je liefde ; )’

Zo’n mooie en romantische locatie aan het water zal daar ook vast aan bij hebben gedragen!

Wat kunnen bezoekers verwachten bij EDGE?
Bij EDGE is het genieten. Op het mooiste plekje van Woerden kijk je over het water; of het nu slecht weer is of de zon schijnt volop, er hangt een heerlijk relaxte sfeer!

Rody: ‘We vinden het leuk om je te verassen met combinaties op een pizza waarvan je dat nooit zelf zal bedenken!’

Kies je voor een klassieke pizza? Of probeer je iets wat je nog nooit hebt gehad?

Wat is jullie favoriete gerecht van de kaart?
Sophie: ‘Wij kunnen niet kiezen, maar een fan favourite is toch echt wel de Strangeberry! Ken je deze pizza nog niet? We zien je snel in EDGE!’

Nieuwsgierig geworden naar de pizza’s? Ga dan langs bij EDGE op ’t Wonder!

Geniet op ’t Wonder van de lekkerste en meest bijzondere pizza’s! Kun je niet wachten tot juni? Ga dan alvast langs bij EDGE voor een heerlijke lunch, borrel, kop koffie met taart of de bijzondere pizza’s!

Bezoek het restaurant 
Meer van Annecy 20
3446 JT Woerden