'T WONDER = NIX18!

NIET ROKEN NIET DRINKEN ONDER DE 18

Kom jij gezellig met je familie en vrienden naar ‘t Wonder, maar ben je onder de 18 of zijn er jongeren onder de 18 bij? Lees onderstaande regels dan nog even goed door.

Ben je onder de 18 jaar, dan mag je volgens de wet niet roken en geen alcohol drinken. Deze regels gelden natuurlijk ook tijdens ’t Wonder. Op het festival zullen de NIX18 regels strikt nageleefd worden. Op deze manier kan ‘t Wonder een festival voor alle leeftijden zijn, nu en in de toekomst.

‘t Wonder hanteert een NIX18 beleid. Dit betekent dat roken en het drinken van alcohol op het festivalterrein verboden is voor jongeren onder de 18 jaar. De leeftijd wordt bij de bar gecontroleerd. Het is verboden voor jongeren om alcohol te kopen, en verboden voor volwassenen om alcohol door te geven aan jongeren. Wie zich niet aan de regels houdt, kan van het terrein verwijderd worden. Er zal tijdens het festival worden gecontroleerd.

Let op! Zoals vermeld bij aankoop van de tickets moeten personen onder de 18 jaar begeleid worden door iemand van 30 jaar of ouder of een ouder/verzorger. Zonder begeleider mogen bezoekers onder de 18 jaar niet naar binnen. Op deze manier kunnen we het festival toegankelijk maken voor kinderen en jeugd.