FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Veel gestelde vragen


Hieronder vind je de meest gestelde vragen over ‘t Wonder.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht.

ALGEMENE VRAGEN

1Wat zijn de openingstijden van 't Wonder?
Vrijdag 14 juni van 16:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 15 juni van 15:00 uur tot 00:00 uur
2Kan ik sigaretten kopen op het terrein?
Nee, sigaretten zijn niet te koop op het terrein. Zorg er dus voor dat je voldoende meeneemt als je wil roken!
3Mag er gerookt worden op het terrein?
Roken mag in de buitenruimte. Let er op dat je sigaretten in de vuilnis- of asbakken weggooit. In tenten is het niet toegestaan te roken.
4Zijn er kluisjes beschikbaar op het terrein?
Ja, er zijn kluisjes beschikbaar op het terrein, hier passen zo'n 2 tot 3 (zomer)jassen in. Je kunt jouw kluisje reserveren via de website vanaf enkele weken voor het festival. Kluisjes kunnen ook op het terrein gehuurd worden door de QR code bij de kluisjes te scannen.
5Wildplassen is verboden
Wildplassen op het terrein van 't Wonder is verboden. Er zijn voldoende, schone toiletten op het terrein. Wildplassers worden van het terrein verwijderd.
6Is er EHBO aanwezig?
Ja, er zijn gediplomeerde EHBO-ers aanwezig. In geval van nood kun je de beveiliging aanspreken of met jouw vraag naar EHBO.
7Wat mag ik niet meenemen op het terrein?
• Eten en drinken
• Huisdieren
• Scherpe/lange voorwerpen (messen, scharen, stokken, paraplu's etc.)
• (Vuur)wapens
• Drugs/alcohol
• Vuurwerk
• (Plastic) flessen
• Glas en blik
• Selfiesticks, camerastatieven, professionele camera's, overig opnamemateriaal.
• Stoelen, krukjes e.d.
8Waar kan ik de gevonden voorwerpen vinden?
Bij de hoofdkassa (naast de ingang) worden alle gevonden voorwerpen bewaard.
9Is het mogelijk het terrein tussentijds te verlaten?
Het is in principe niet mogelijk om het terrein te verlaten en later weer terug te komen. Moet je het terrein toch écht tussentijds verlaten? Meld je dan even bij de beveiliging bij de uitgang.
10Waar kan ik me aanmelden voor hulp bij het festival?
Leuk dat je wilt meewerken aan 't Wonder. Stuur je CV, een korte motivatie en het onderdeel waar je graag bij zou willen helpen naar info@twonder.nl en dan nemen we contact met je op.
11Hoe kan ik met mijn product/dienst deelnemen aan 't Wonder?
Stuur een email met informatie naar info@twonder.nl
12Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?
Lees de Algemene Voorwaarden hier.
13Wat zijn de huisregels?
Lees het hier.

VRAGEN OVER TICKETS

1Ik heb mijn tickets niet ontvangen.
Heb je jouw tickets niet gehad? Of is er iets fout gegaan met je bestelling? Neem contact op met info@yourticketprovider.nl
2Wanneer is mijn ticket geldig?
Het ticket is geldig op de dag die vermeld staat op het ticket. Alleen passe partouts bieden het gehele weekend toegang tot het festival.
3Welk ticket moet en kan ik kopen?
Uitleg tickets 't Wonder
Met een toegangsticket voor 't Wonder heb je toegang tot alle optredens en activiteiten. Er is geen verschil in gradaties en er zijn geen speciale plus-concerten voor een meerprijs. Het kan voorkomen dat er op het terrein nog betaald moet worden voor een activiteit, maar dit geldt niet voor optredens en shows.

Fases
De fases slaan slechts op het moment van aankoop van de tickets. De 1e fase tickets zijn dus exact hetzelfde als de 2e, 3e en 4e fase tickets. Verder is hier geen waarde aan verbonden.

Regulier dagticket volwassenen – geldig op vrijdag of zaterdag
Met een regulier dagticket kun je 't Wonder op 1 dag bezoeken als persoon van 18 jaar of ouder. Je kiest van tevoren een dag uit, en koopt het ticket specifiek voor deze dag. Deze dagen zijn na aankoop niet meer te wisselen.

Regulier jeugdticket – geldig op vrijdag of zaterdag
Dit ticket is geldig voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar. Met een regulier jeugdticket kan de jeugd 't Wonder op 1 dag bezoeken. Let op: Personen tussen de 13 en 18 jaar mogen het evenement uitsluitend betreden met een geldig jeugdticket, en moeten onder begeleiding van een ouder of voogd zijn (tenminste 30 jaar oud). Maximaal 3 kinderen per begeleider. Het jeugdticket is 1 vooraf bepaalde dag geldig en deze dag is na aankoop niet meer te wisselen.

Regulier Kidsticket – geldig op vrijdag of zaterdag
Dit ticket is geldig voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Kinderen onder de 3 mogen kosteloos naar 't Wonder en hoeven geen ticket te hebben. Met een regulier kidsticket kunnen kinderen 't Wonder op 1 dag bezoeken. Let op: Kinderen tussen de 3 en 12 jaar mogen alleen met een geldig kidsticket naar binnen, en personen jonger dan 18 jaar mogen het evenement uitsluitend betreden of verlaten onder begeleiding van een ouder of voogd (tenminste 30 jaar oud). Maximaal 3 kinderen per begeleider. Het kidsticket is 1 vooraf bepaalde dag geldig en deze dag is na aankoop niet meer te wisselen.

Passe-partout – regulier, jeugd of kids
Een passe-partout is een weekendticket. Met een passe-partout ticket kun je dus beide dagen (vrij, zat) naar 't Wonder. Het ticket wordt twee dagen gescand aan de deur. Let er op dat ook het passe-partout ticket voor de juiste leeftijd gekocht dient te worden.

Munten tickets
Online gekochte munten kunnen worden omgewisseld voor daadwerkelijke consumptiemunten. Als je vooraf munten koopt, kun je deze al een uur voor opening van 't Wonder bij de hoofdkassa aan de voorzijde van het terrein ophalen. Ook gaat de hoofdkassa elke dag eerder open voor muntenkopers. Op het festivalterrein is een speciale muntkassa ingericht. Hier kun je jouw digitale munttickets omwisselen voor muntjes en hoef je niet in de rij bij reguliere muntkassa’s.
4Ik heb mijn kaartje per ongeluk voor de verkeerde dag gekocht, wat nu?
Dit is op te lossen door te mailen naar info@twonder.nl o.v.v. je REF nummer. (Dit nummer staat vermeld op je bankafschrift).
5Ik wil mijn ticket graag retouren, omdat ik niet meer naar 't Wonder wil.
Gekochte tickets worden niet terug genomen.
6Ik wil graag een BTW bon ontvangen van mijn gekochte kaartje
Sinds 10 april 2018 ontvang je automatisch een factuur met BTW bij aankoop van een ticket wanneer je jouw bedrijfsnaam invult. Vragen over de BTW factuur? Stuur een mailtje naar info@twonder.nl o.v.v. je REF nummer. (Dit nummer staat vermeld op je bankafschrift.)
7Kan ik met mijn ticket altijd het terrein op?
Je ticket is geldig op de specifieke datum die vermeld staat op het ticket. Alleen passe partouts geven het gehele weekend toegang tot het festival. Binnen de openingstijden van het festival kun je het terrein op met een geldig ticket.
8Wat is het verschil tussen een dagticket en een passe partout?
Een dagticket is geldig voor één specifieke dag, de vrijdag of zaterdag. Met een passe partout heb je beide dagen toegang tot 't Wonder. Dit is dus een weekendticket.
9Ik wil graag mijn ticket tweedehands aanbieden. Hoe kan ik dit doen?
Vanaf heden is het mogelijk om gebruik te maken van een secureswap via www.ticketswap.nl. Kun je niet meer bij 't Wonder zijn? Of wil je een extra ticket kopen, die via reguliere kanalen uitverkocht is? 't Wonder adviseert alleen tweedehands verkopen en aankopen via Ticketswap. Het wordt afgeraden om via andere kanalen tickets de verkopen/kopen.

BEREIKBAARHEID

1Hoe kom ik op 't Wonder?
't Wonder is te bereiken met openbaar vervoer, scooter en fiets. Het wordt sterk afgeraden om het festival met de auto te bezoeken. Er zijn beperkt parkeerplekken. Bekijk alle opties op www.twonder.nl/informatie
2Zijn er parkeerplaatsen bij het terrein?
De parkeerruimte rondom het festivalterrein is beperkt, dus is het niet aan te raden om met de auto te komen. Toch met de auto? Parkeer je auto dan bij de gratis parkeerplaats of P+R bij Station Woerden. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen.
3Zijn er taxistandplaatsen?
Er zijn beperkt taxi’s beschikbaar na afloop van 't Wonder bij Station Woerden. Je kunt ook gebruik maken van Euro Bob, die je in jouw eigen auto naar huis rijdt.
4Is er een fietsenstalling?
Ja, recht voor de ingang van het festivalterrein is een fietsenstalling te vinden.

MINDERVALIDE

1Is het terrein geschikt voor mindervaliden?
Het terrein is geschikt voor rolstoelgebruikers. Het terrein is voorzien van houten looppaden en de tenten zijn voorzien van een vloer. Er kunnen wel kleine hoogteverschillen zijn tussen de tenten en het terrein.
2Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?
Er zijn geen speciale entreekaarten voor mindervaliden.
3Zijn er mindervaliden toiletten aanwezig?
Bij de EHBO is een mindervalidentoilet beschikbaar.
4Zijn er aparte parkeervoorzieningen voor mindervaliden?
Mindervaliden kunnen op de reguliere parkeerplaats parkeren, of afgezet worden bij de Kiss & Ride. Vanaf hier is het nog 400 meter naar de ingang van het festivalterrein. Is dit te ver? Neem dan contact op met de organisatie via info@twonder.nl.
5Kan ik krukken meenemen op het festivalterrein?
Het is toegestaan om loopkrukken mee te nemen op het terrein.

KIDS

1Hebben kinderen toegang tot 't Wonder?
Ja, kinderen mogen mee naar 't Wonder. Kids t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Kids van 3 t/m 12 jaar hebben toegang met een speciaal kidsticket. Jeugd van 13 t/m 17 jaar kan gebruik maken van het jeugdticket. Volwassenen vanaf 18 jaar hebben toegang met een regulier ticket. Let op: Personen jonger dan 18 jaar mogen het evenement uitsluitend betreden of verlaten met een geldig kids/jeugdticket, en onder begeleiding van een ouder of voogd (tenminste 30 jaar oud). Maximaal 3 kinderen per begeleider.
2Kidspaviljoen
Op 't Wonder is een kidspaviljoen aanwezig, waar activiteiten voor kids en jeugd worden georganiseerd onder begeleiding van pedagogisch medewerkers.
3Extra tip
Voorzie je kind tijdens 't Wonder van een polsbandje met telefoonnummer.

PERSAANVRAGEN EN ACCREDITATIES

1Mag ik zomaar fotograferen op het terrein van 't Wonder?
Om met professioneel materiaal te fotograferen heb je een persaccreditatie nodig. Zonder deze accreditatie is het niet toegestaan film- en fotocamera’s mee te nemen op het terrein. Voor een aanvraag kun je contact opnemen via info@twonder.nl
2Ik wil graag publiceren over 't Wonder en kom graag in contact met de organisatie
Neem contact op met de organisatie via info@twonder.nl
3Ik wil graag een persbericht ontvangen van 't Wonder.
Neem contact op met info@twonder.nl.