TICKETS (VER)KOPEN?

GEBRUIK SECURESWAP!

Tickets (ver)kopen?

Gebruik SecureSwap!


Vanaf heden is het mogelijk om gebruik te maken van een SecureSwap via www.ticketswap.nl. Kun je niet meer bij 't Wonder festival zijn? Of wil je een extra ticket kopen, en is het evenement via reguliere kanalen uitverkocht?

't Wonder adviseert alleen tweedehands verkopen en aankopen via TicketSwap. Het wordt afgeraden om via andere kanalen tickets te verkopen/kopen.

Wat is SecureSwap?
SecureSwap betekent dat het originele ticket van de verkoper ongeldig wordt gemaakt en de koper een geheel nieuw en uniek ticket ontvangt. SecureSwap wordt mogelijk gemaakt door speciale relaties tussen TicketSwap en 't Wonder. Door middel van deze integraties, creëren we een nieuwe barcode voor jouw ticket en stellen we zeker dat jouw ticket 100% veilig verkocht/gekocht wordt.

Wat zijn de voordelen?
Kopers hebben 100% zekerheid dat hun ticket geldig is en dat ze geen problemen zullen ondervinden aan de deur. Zij zullen sneller overgaan tot een verkoop, omdat zij veilig kunnen kopen. Verkopers hebben een zorgeloze verkoopervaring en behouden hun betrouwbare reputatie. Voor TicketSwap zelf draagt het bij aan onze missie om ticketverkoop voor iedereen veiliger en transparanter te maken.

Hoe doe ik een SecureSwap?
Via deze link kun je zien welke tickets er aangeboden worden. Je kunt ook zelf een ticket aanbieden. Als je via deze website tickets koop/verkoopt is de SecureSwap automatisch van toepassing.

Vragen?
Neem contact op via www.ticketswap.nl/help/